То въпросът не е в ровенето, а как се допуска някой да ти рови ? Аз лично бих изтрелял с шут по задника ровещия, това е нарушаване на лично пространство и неуважение. Всеки е любопитен, но това е ... Няма ли доверие, всичко останало е бошлаф.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!
Collapse
X
-
сега минах по околовръстното от симеоново до българия и в обратната посока е АД. Огромна кална река се образува по симеоновско, както и по самото околовръстно в "новия" му участък! Генералът хич не се е справил с правилното отводняване на участъка, не че количеството вода е нормално, но и в по-малък дъжд е пак силно ограничено водооттичането. От дарагалевци и симеоново идва кален потоп към града и се изсипва по околовръстното и надолу!
http://focus-news.net/?id=n1467794Last edited by Furious 155; d.m.y г., 15:11.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеохх главата ми ... всеки път си казвам малко ще пия ...In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениеИ аз като се напия после докато ми е ад в главата си повтарям как никога повече няма да пияДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение..... взел телефона и прочел всички смс-и, тел.разговори и т.н........
sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеВече ще знаеш, че е хубаво да си триеш sms-ите
Аз пък обичам да си ги пазя. Кеф ми е! Защо трябва да се крия ако ми е кеф?!The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
рацерства ми се...
а днес, по повод на това, че бях решил да спазвам ограниченията, 300км карах по правилата и ме надминаха сигурно 20 C1-чки, 107чки, фиести и не знам какви още въшчици156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениерацерства ми се...
а днес, по повод на това, че бях решил да спазвам ограниченията, 300км карах по правилата и ме надминаха сигурно 20 C1-чки, 107чки, фиести и не знам какви още въшчици
На мен ми е най-смешно когато видя някой член на т.нар. от мен "бус рейсинг лига".Аз си карам 140-160 и в огледалото ми се задава някой бус със всичките му рекламни надписи и ми светка път да му правяIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениерацерства ми се...
а днес, по повод на това, че бях решил да спазвам ограниченията, 300км карах по правилата и ме надминаха сигурно 20 C1-чки, 107чки, фиести и не знам какви още въшчици
А причина никаква за подобна маневра нямаше.
Кретенията е пълна...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеДнеска на околомръсното в проливен дъжд, неква фиестичка 1.2 със СО регистрация и 5 неадекватника вътре, зор да ме изпревари ... и после щеше да се завре пред мен да го омлатя право в дясната врата... аз карам кротко и на дистанция... оня напнал въшката до прекъсвач в съседната лента и накрая без мигач без нищо скача в моята лента.
А причина никаква за подобна маневра нямаше.
Кретенията е пълна...
А още по-страшното е, че до вчера им бяха заринати магистралите в сняг, от тея малоумници сигурно 1 на 10 има зимни гуми, та въшкарите с летните гуми се напичат със 130тина при ограничение 113км/ч без фарове, при положение, че се дига егати пелената от платното и отделно вали, а аз с комбито, с 3 пъти повече коне средно и зимните гуми седя и карам кротко....по едно време се чувствах доста не на място...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Е ти все още си външен там... нормално
Аз гледам да не върша глупости, няма смисъл... инак такива съм ги церил нееднократно ... пънат се пънат па квакнат, и току видят колко може по-голям двигател
Но в такава ситуация... не мерси, да отлита...
А, че идиотите не са само у нас... в това не се и съмнявам.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
E за 3 години барем съм станал вътрешен
щом вече без ГПС се оправям из Англията...
А иначе най-фрапантното беше...карам си аз и по едно време нещо почна да бучи.....викам бах мааму кво стана ся....минаха още 5 секунди и покрай мене минава една фиеста от тея по-заоблените вече...с някви 16ки и 5 цола кюнец, вътре някво шамарче с козирка с няква руса дебелана....надмина ме....напред 5км права, празна магистрала, 4 ленти, той си седи в най-бързата...Last edited by Satanism; d.m.y г., 23:32.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
Comment
-
Аз съм установил, че най-големите комплексари, които създават най-големи опасности на пътя, са "въшкарите". От разните Поло, Корса, Фиеста, Пунто, 206, Клио и подобни съм се нагледал на повече рискови изпреварвания и неадекватности, отколкото от черни джиБове.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment